Let op: Tweakers stopt per 2023 met Tweakblogs. In dit artikel leggen we uit waarom we hiervoor hebben gekozen.

Het Koninkrijk der Hemelen op Aarde. Het is al een tijdje hier, maar veel mensen hebben het nog niet eigen gemaakt. Niet uit te roeien, en het zal ooit volledig tot vervulling komen in het duizendjarige vrederijk van Jezus Christus, De Allerhoogste, Het Lam dat ook de Leeuw van Juda is, die zal regeren op de Troon in Jeruzalem, als slaaf van zijn Vader tot eer van Hem.
Misschien wel sneller als we denken...

(en nadat de aarde weer in oorspronkelijke staat is herstelt ,aan het einden van de 1000 jaar, formeert God uit de materie van het universum een nieuwe aarde.)

Evangelische Kerk De Herberg 7 februari 2021 nl

Door Kain_niaK op zondag 21 maart 2021 10:17 - Reacties (0)
Categorie: Thy kingdom come., Views: 1.826Mijn moeder sprak tijdens deze dienst.


Mama, ik hou van jou.

"Een kinderhand is gauw gevuld" nl

Door Kain_niaK op donderdag 15 februari 2018 07:21 - Reacties (7)
Categorie: Thy kingdom come., Views: 3.270

offtopic:
offtopic reacties worden verwijderd. We hoeven niet 2000 jaar jezus ja jezus nee debat over te doen onder mijn blog posts tenzij het daar over gaat. ."Een kinderhand is gauw gevuld" is een Nederlands gezegde. Men bedoelt er mee te zeggen: "Met een kleinigheid tevreden zijn"

Kinder handen zijn klein en zijn dus snel gevuld. Logisch.
In de Bijbel zegt Jezus dat alleen zei die bepaalde eigenschappen delen met die van kinderen het Koninkrijk van de Hemel kunnen binnengaan.

Dit is er een van. Wie net als een kind al snel tevreden en gelukkig kan zijn met het kleine, is goed materiaal voor het Koninkrijk van de Hemel. Waarom? Omdat het altijd meer willen geen hemels concept is. Eerst moet men realiseren wat men al heeft. Als Christen heb je God omdat je zijn Zoon hebt, en vermits God de bron is van al het andere heb je met God dus alles.

Het geloof in dit, maakt het mogelijk om op een andere manier te ontvangen. Namelijk het ontvangen in de aard van: "hey ik heb het eigenlijk al" (ik ben een gezegend man/vrouw)

Dit maakt het dan veel leuker voor God om je dingen te geven waar je niet eens van wist dat God ze je wou geven want je miste het niet en God houdt van verassen en je dingen geven die een extra zijn. God houdt niet van gemis wat dat is niet eerlijk. Als Christen heb je namelijk alles al dus de hele tijd denken dat je dingen mist is niet eerlijk naar God toe.

Natuurlijk wil God je ook de dingen geven die je nodig hebt om Zijn wil uit te voeren in deze wereld. Echter God is hier de baas in, en dat is maar goed ook. Anders word het een zooitje. Gods zegen is nooit alleen voor jezelf. Als Hij zijn Eigen Perfecte Zoon heeft kunnen geven is het niet eerlijk om je eigen (niet zo perfecte) leven voor je zelf te houden. En daarbij God's zegen is veel te groot voor alleen jezelf. Je KUNT het niet voor jezelf houden, zelfs als zou je het proberen. Dat is ook een hemels principe. Vruchtbare grond + een zaadje, wanneer je er water over giet .... en je kunt aan dat zaadje dus niet zien hoe de boom of struik of plant er uit gaat zien.

Gaan met die banaan is immers OOK een Nederlands gezegde. Ik weet niet precies wat het betekend. Maar het klinkt motiverend!

https://i.imgur.com/lsoomRq.jpg

http://i.imgur.com/gVhrq51.png

God is Goed nl

Door Kain_niaK op zondag 14 januari 2018 12:16 - Reacties (37)
Categorie: Thy kingdom come., Views: 4.961

Dit is het verhaal. Ik heb schizofrenie. Maar dat is geen vloek, dat is een zegen. Af en toe dan verlies ik de realiteit en soms doe ik dan dingen waar ik later spijt van heb. Maar God is goed. Aan de andere kant is mijn creativiteit gelinkt aan mijn geestelijke ziekte. Ik kan het een dus niet hebben zonder het andere. Want God is goed.

In Zijn Godheid heeft Hij me niet alleen gezegd met creativiteit maar Hij heeft me ook gezegend met schizofrenie. Er zijn mensen die niet geloven dat God goed is en dat als ik dit schrijf, dat een geestelijke ziekte iets goeds van God kan zijn, dan geloven ze dat niet. Maar als ze God echt zouden kennen dan zouden ze er achter komen dat God liefde is en dat God van hun houdt. En dat alleen God kan liefhebben. En dat wat wij mensen verstaan onder liefde helemaal geen liefde is. Het is een vieze liefde. Een smerige liefde. In vergelijking met God's zijn Liefde.

Terug naar mijn verhaal. Ik ben door God gemaakt om muziek te maken. Met die muziek verspreid ik God zijn Grote Naam. Die muziek die eert mij maar eigenlijk God want al mijn muziek en creativiteit komt van God.

Ik ben al 15 jaar lang aan het proberen om voltijds in de muziek te kunnen werken. Nu, niet alleen muziek. Ik wil mijn creativiteit gebruiken en daar van kunnen leven.

Ik heb niet zo veel nodig. God heeft mij ook heel rijk gemaakt door mij goede ouders te geven en een hele goed familie. En ik ben ook nog eens geboren in een rijk land. Wat een zegen allemaal. Omdat God goed is en van mij houdt. Daar heb ik niks voor gedaan. Dat is gewoon zo. Ik ben geliefd door mijn Vader, die Alles heeft gemaakt en de Wereld in Zijn hand heeft. Dat weten, dat geloven, is een rots in mijn leven.

Een rots groter en hoger dan de hoogste berg. Ik ben niet bang want God is de Schrijver van mijn verhaal. God Schrijft Goed en de Schrijver IS Goed. Daarom dat ik mijn leven kan leven zonder angst. Want ik weet dat het verhaal goed geschreven is en dat God de held in mijn verhaal is. Die held is natuurlijk Jezus.

Als ik nu nog lezers over heb .... dan ben je gezegend!


Ik leef al een tijdje van een ziekenuitkering. Maar ik probeer ook te werken. Helaas werkt deze uitkering niet goed. Als ik werk dan krijg ik geen uitkering ook al heb ik maar voor twee weken werk. Het is dus financieel interessanter om helemaal niet te werken of om voltijds te werken. Er tussen in is er niet bij want dan kan ik op het huidige systeem net zo goed niet werken. Ze belonen me hier in Canada niet voor het aannemen van kleine beetjes werk. Als ik bijvoorbeeld 200 CAD verdien dan geef ik dat op en dan word dan gewoon van mijn uitkering afgetrokken en krijg ik minder.

Als ik voor twee weken werk aanneem, dan verdien ik te veel en dan word de uitkering stop gezet. Het kost mij dan een maand om de uitkering weer aan te vragen en uiteindelijk is het resultaat dat ik over 3 maanden en wat werk ik minder geld heb dan als ik gewoon 3 maanden helemaal geen werk aanneem.


Om dit probleem voor mij op te lossen want ik wil heus wel werken maar ik vind alleen maar kleine korte baantjes momenteel. Daarom zeiden ze tegen mij: ga maar op AISH

Dat staat voor Assisted Income For The Severely Handicapped.

Maar ik ben niet heel erg gehandicapt ik ben zelf niet gehandicapt. Ik ben door mijn schizofrenie. nog nooit mijn werk kwijt geraakt.

Wat is nu het probleem? Kun je niet gewoon gaan werken? Ja dat kan ik wel. Maar ik wil muziek maken en videos en schrijven en creatief zijn. Waarom? Omdat dat mijn talenten zijn die ik van God gekregen heb.

Op een dag liep ik over straat. Ik was boos op Income Support. Zo heet de ziekte uitkering waar ik hier in Canada op sta. Omdat het systeem heel stom werkt. Ik wil niet op AISH maar AISH is 1600 CAD per maand en ik kan nog eens 1200 CAD bij verdienen. Met Income Support krijg ik 800 CAD maar ik kan maximaal 1000 CAD krijgen door wat te verken. Zodra ik meer dan 1600 CAD per maand verdien dan word het systeem afgesloten.

Probleem is dat ik alleen maar korte jobjes van een paar weken hier en daar vind. Zonder Income Support kost mijn medicatie mij iets van 200 CAD per maand.

Maar ik liep over straat. En ik dacht hier over na. En ik zei: Ik wil op God vertrouwen. Ik ga naar Income Support gaan en ik ga tegen hun zeggen: Ik heb jullie niet nodig ik heb God.

En toen keek ik voor mij en daar op straat lag 5 CAD. En dat een teken. Dit is ongeveer 1,5 jaar geleden gebeurd. Ik ben toen niet naar income support gegaan maar het is me wel altijd bijgebleven.


Uiteindelijk ben ik overstag gegaan en heb ik papieren ingevuld voor AISH. Maar toch wou ik niet op AISH. Want ik heb eer gevoel. Ik zei tegen God: ik wil niet op AISH, waarom zorgt u niet voor Mij?

En God? God is goed en trouw.

Ik heb geen AISH meer nodig. En als ik mijn inkomen van deze maand doorgeef aan Income Support dan word ik er weer afgesmeten.

Wel ik kan tot 1000 CAD aan gift per jaar opgeven. Ik heb namelijk vandaag van een vreemde reddit op internet 3000 CAD gekregen.


Dat ziet er zo uit.

http://i.imgur.com/yHaDilAl.png

Ik heb die 1 Bitcoin Cash meteen naar mijn Electron Cash wallet gestuurd. Als je wilt weten hoe dat in zijn werk gaat dan kun je mijn video bekijken. Zie mijn vorige blog post.

Nu heb ik heb net naar nTrust gestuurd. De helft want dat is precies evenveel als ik van AISH zou krijgen.

Snappen jullie hem? Die 5 CAD op de straat was een token van God. Een soort van Initial Coin Offering. En ik heb ook het geschenk van geloof gekregen van God. Door dat geloof had ik zekerheid dat God zijn Woord zou houden.

En nu zie ik daar de vruchten van. Nu is mijn geloof verandert in zekerheid. Mijn cheque is gecast.

Ik ben Kain_niak. Kai en iaK zijn mijn headphones en ik ben n_n

En God is mijn God en God is Goed. En ik schaam mij niet.

De Hand van de pen is machtiger dan de punt. nl

Door Kain_niaK op woensdag 4 oktober 2017 06:51 - Reacties (48)
Categorie: Thy kingdom come., Views: 3.984

Het probleem met de vrijheid van de mens die God ons als geschenk gegeven heeft, en waarin wij het meest op Hem lijken, is dat toen we deze vrijheid gebruikte om ons eigen verhaal te schrijven dat onze vrijheid koste. Nu waren we niet meer vrij om het goede te doen zelfs al zouden we dat willen. Hoe heeft God het probleem van onze-niet-meer-vrij-heid opgelost? Hij gaf de Zijne ook op.

Ik dien een God die mij heeft laten vallen. Maar daarna heeft Hij zijn parachute afgedaan en is hij mij wel achterna gesprongen, in superman houding en met twee armen aan het kruis. En is elke mens voorbij gestoken en heeft als eerste en hardste de grond geraakt.

Maar voor de Schepper die Zelf niet geschapen is dat natuurlijk gewoon een verhaal en is Hij niet dood in de hogere realiteit, alleen in het verhaal. En als wij dat geloven dat zijn wij ook alleen maar dood in het verhaal en niet in de hogere realiteit.

Zodat dat wanneer ik Hem nu in die hogere realiteit vraag of Hij wel echt van mij houdt dan glimlacht Hij met pretbekjes in zijn ogen:

"Ik dacht dat je het nooit zou vragen, nou jongen, daar heb IK dus een verhaal over geschreven."

Wij zitten momenteel allemaal dat verhaal te lezen, het is goed geschreven dus het houdt volledig onze aandacht vast. Maar ooit gaat dat boek dicht en worden wij wakker. Sommige houden niet van het verhaal en al helemaal niet van de schrijver maar andere zijn verkocht en willen voor de eeuwigheid geen andere Schrijver meer voor hun eigen verhaal

De Bijbel is het grotere verhaal dat bestaat binnen ons kleinere verhaal, zodat we tijdens het lezen van ons eigen verhaal (en lezen is leven) dat grotere verhaal niet uit het oog verliezen. Het lezen van de Bijbel is dat moment waar, terwijl God ons aan het voorlezen is uit ons eigen verhaal, wij in de hogere realiteit Hem even aankijken. Want als je een oog aankijkt zie je daar jezelf in.

En die mensen die het verhaal niet geloven zitten vast, want als de Schrijver stopt met schrijven gebeurt er dus helemaal niks meer in hun verhaal, want zo werkt geloof nu eenmaal.

Daar doe je niks aan want zo heeft de Schrijver het nu eenmaal opgeschreven. De Hand van de pen is machtiger dan de punt.

Tweak je WIFI op 4,2 Ghz! nl

Door Kain_niaK op dinsdag 12 augustus 2014 21:46 - Reacties (7)
Categorie: Thy kingdom come., Views: 4.213

Tweak je ontvanger!
Ik zend mijn signaal uit op 4,2 Ghz.
This is the core, where I broadcast my pirate signal and hack into the Matrix.

Iedereen verstrikt in het wereldwijde web, mis dit niet!
Zei met altijd de laatste hardware,
en zei die zich maar een AMD Athlon kunnen veroorloven,
Verzameling van Tweakers; luister goed!

Ik zet eenvoudige wijsheid op jullie scherm,
mijn jarenlang inzicht in het leven.
Ik heb mijn OpenWRT router ingesteld op de frequentie van het draadloze netwerk met SSID "Wijsheid"
En achter de piano,
op de stille tonen van zachte muziek,
heb ik de code van het leven gekraakt.

Dus waarom zou IK bang moeten zijn tijdens slechte tijden,
omsingeld door de kwaadaardigheid van klootzakken,
links en rechts van mijn computer afgetrokken door pesters,
belachelijk gemaakt door arrogante eikels,
met grafische kaarten in quad SLI die meer kosten dan mijn hele computer?

Serieus! Er bestaat niet zoiets als jezelf redden,
de driver voor je netwerkkaart downloaden.
De kosten van onze redding ligt buiten het budget van elke Tweaker,
en zelfs dan nog, er is GEEN garantie
Geen RAID1, of zelfs een backup
tegen de /dev/null van het leven.


Iedereen met hersens ziet dat zelfs de meest bewonderenswaardig
en slimste computerhelden uiteindelijk sterven,
hun harde schijf geformatteerd samen met die idioten die de hele dag reageren op YouTube.
Ze laten al hun kennis achter, en hier en daar daar een hele nuttige OP,
en verhuizen vervolgens naar hun nieuwe huiskamer; De Kist, voor eeuwig het statische adres 127.0.0.1
Het crematorium, nu te vinden op localhost.
En om dan te beseffen dat hun namen overal op internet
ergens in comments van de meest briljante broncode te vinden is!

We zijn niet onsterfelijk. Onze uptime stopt ooit op een bepaald getal.
Zoals onze hardware, afgeschreven en uiteindelijk zijn we uitgetypt.
Zwak en niet in staat om nieuwere software te draaien.
We sterven.

Dit is wat met je zal gebeuren
wanneer je alleen maar voor het moment leeft,
als je alleen maar om jezelf geeft.
De dood leid je als een schaap
recht naar die plek waar zei die niks van 4chan snappen
en zei die denken dat ze de wereld kunnen veranderen
door facebook copypasta en youtube comments elkaar ontmoeten.
De hel.

NSLOOKUP kan plots je domein niet meer vinden.
Bitrot tot elke URL een 420 geeft.
Wanneer de noiselevel zo hoog is dat er geen onderscheid meer gemaakt kan worden tussen 0 en 1.
Maar ikzelf? De Programmeur van het Leven zelf, zal me daar van redden.
Mijn scherm op zwart, maar dan verschijnen
Zijn groene letters.
Een disk clone naar betere hardware en dan word ik door een onbekende bootmanager geladen.
Totaal vernieuwd maar toch mijzelf.


Dus wees niet onder de indruk van de nieuwe Nederlandse bitcoinmiljonairs.
Of Tweakers die meer en meer roem en rijkdom leechen.
Niks van dat kan mee naar de andere kant van /dev/null
Zelfs de grappen en grollen van toverstaf zullen ooit niet meer worden gerendert door een html-engine.
Eindelijk vermaalt door
http://ic.tweakimg.net/usericons/7791/weirdtal.gif
En om verhalen van coltrui word door niemand meer gelachen.

Net wanneer je denkt dat je het eindelijk gemaakt hebt,
en je meme groter is dan success kid.
Kom je op deze pagina terecht.
Waar je het lichtpuntje van een glasvezelkabel in een donkere kamer niet meer kunt zien.

Wij gaan er sneller aan dan een oerdegelijke backup op tape.
Ons leven is net als het aantal write cycles van een SSD van beperkte duur.

Zoals onze hardware, afgeschreven en uiteindelijk zijn we uitgetypt.
Zwak en niet in staat om nieuwere software te draaien.
We sterven.


Een eigen interpretatie van Psalm 49