Het is weer vrijdag geweest dus nieuwe muziek!

By ZeroPatient on Saturday 5 June 2021 08:46 - Comments (1)
Category: Muziek, Views: 3.721

Elke vrijdag jam ik met mijn vriend Nattacia (stem en saxophone) en mijn kamergenoot Don (drums).

Alles wordt opgenomen op mijn laptop via FL Studio.

Dan knip ik er de stukjes uit. We improviser en jammen en adlibben er op los. Muziek maken met andere mensen zonder dat het als "werk" aanvoelt is altijd zalig.


Hier de eerste twee stukjes van de jam. Ik ben nog met de rest bezig. Don heeft ook een korte video gemaakt toen zijn zoontje Eli aan het drummen was, maar ik moet het nog syncen met de audio.


We beginnen met wat chille piano tonen en sax die beide in de reverb aan het verdrinken zijn.Ah de video van Eli is klaar. Zoals je kunt horen heb ik nu eindelijk voor het eerst een goede condensor microfoon. Wereld van verschil voor Nattacia haar stem!Nu het is de pa van Eli aan de beurt om te drummen!En eens kijken hoe de condenser mic nu kan klinken op Nattacia haar vocal. Skip to 4 minuten.En dan Nattacia haar Papilon, de franse versie deze keer.

Volgende: Ik geef elke zaterdag om 6PM een Bitcoin klas op Zoom 15-05 Ik geef elke zaterdag om 6PM een Bitcoin klas op Zoom

Comments


By Tweakers user wardjj, Tuesday 8 June 2021 11:44

Heb even jullie jamsessie beluisterd (de YouTube video) en klinkt erg lekker. :)

In order to comment on this post you need to be logged in. Use this link to log in when you are already a registered user. If you don't have an account you can create one here.