Gaat van alles mis bij Binance.

By ZeroPatient on Friday 19 February 2021 17:32 - Comments (4)
Category: Cryptografisch geld, Views: 1.693

Ik krijg momenteel van de grote Bitcoin whales door dat er grote interne problemen bij Binance zijn. Omdat hun systemen geautomatiseerd zijn op Ethereum, er nu van alle misloopt omdat het Ethereum netwerk zo overbelast is. Dit is de reden dat BNB op een week tijd van 42 dollar naar 300 dollar gegaan is. https://i.imgur.com/ugF4FWmm.png

Op Binance zit namelijk elk bedrag onder de 10 dollar vast tenzij je er BNB van maakt. Daarnaast kun je ook interesten betalen in BNB. De exchange koopt dus heel slim de hele tijd zelf BNB op. Dit gaat nu erg fout waardoor iedereen kan zien dat de prijs van BNB niet organisch is en oneindig hoog kan gaan omdat BNB gewoon zelf door de exchange gekocht word omdat ze elke bedrag onder der 10 dollar vast zetten.


Ze zijn altijd al vrij shaddy geweest en CZ is een echte piraat die in geen enkel land belasting betaald en Binance is officieel ook in geen enkel land gevestigd. Kwestie van tijd voor een land belasting eist en de wet en de handhavers van de wet achter CZ en Binance gaan. (maar welk land? Waarschijnlijk europa of Amerika)


Ik heb net mijn laatste BCH naar mijn eigen wallet laten sturen. Maar staat nu al uren in "processing" door een AWS storing.

https://twitter.com/cz_binance/status/1362793874708570113


De signalen zijn er. Ik heb een voorgevoel. Ik heb MtGox nog meegemaakt .... dus.

De kanarie in de koolmijn leeft nog, maar hij ademt wel moeilijker ....

Ik heb in ieder geval al mijn funds weg gehaald. De rest zoekt het maar uit. Not your keys, not your coins!

Volgende: Zondag morgen trance/edm 22-02 Zondag morgen trance/edm
Volgende: My first impression and usage of https://venezuelaworkers.com/ 17-02 My first impression and usage of https://venezuelaworkers.com/

Comments


By Tweakers user PilatuS, Friday 19 February 2021 20:19

Pure FUD dit. Je hebt geen enkel bewijs dat er ook maar iets aan de hand is. Dan in de titel zeggen dat het waarschijnlijk is gehacked gaat nergens over. Of je komt met bewijs, of je zegt zulke dingen niet. Je zou toch wel beter moeten weten dan zulke dingen roepen.

By Tweakers user EValentino, Friday 19 February 2021 21:55

BS, gewoon een storing bij AWS. Move along people, nothing to see here.

By Tweakers user Jogai, Saturday 20 February 2021 11:52

Short gegaan op bnb zeker :)

By Tweakers user ZeroPatient, Saturday 6 March 2021 13:26

PilatuS wrote on Friday 19 February 2021 @ 20:19:
Pure FUD dit. Je hebt geen enkel bewijs dat er ook maar iets aan de hand is. Dan in de titel zeggen dat het waarschijnlijk is gehacked gaat nergens over. Of je komt met bewijs, of je zegt zulke dingen niet. Je zou toch wel beter moeten weten dan zulke dingen roepen.
Je zult het wel zien. En wanneer je straks je coins kwijt bent is dat gewoon je eigen schuld. Ik vermoed dat jullie voor het eind van 2021 niet meer aan je Binance funds kunnen en dat de Smart Chain niet meer werkt voor het einde van 2022.

[Comment edited on Thursday 1 July 2021 03:12]


In order to comment on this post you need to be logged in. Use this link to log in when you are already a registered user. If you don't have an account you can create one here.